КОЛИЧКА

КОЛИЧКАТА Е ПРАЗНА

ИЗПРОБВАЙ AMBER СЕГА!
МАТРАК AMBER
529лв.

Матрак AMBER

80 x 200
82 x 190
90 x 200
100 x 200
140 x 200
164 x 190
160 x 200
180 x 200
10 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ
 • Amberfoam® с кехлибар
 • Хибридна технология
 • Дишаща технология
 • Ортопедична форма
 • Антибактериален
 • Контрол на топлината

100 НОЩИ ПРОБЕН ПЕРИОД

Шоурумът е в твоя дом с Amber. От тук имаш 100 нощи, в които можеш да го изпробваш, за да се харесате, а ако не е това, което си очаквал - ние ще ти върнем парите. Всички куриерски разноски се поемат от нас.

БЕЗРИСКОВА ПОКУПКА

Покупката на Амбър не носи никакви рискове за теб. В случай на връщане, ще получиш обратно цялата сума, която си заплатил, без да има скрити условия, такси и допълнителни куриерски разноски.

 • БЕЗ ЗАМЯНА ЗА ДРУГ ПРОДУКТ

  При връщане ще получиш обратно цялата сума, която си заплатил - без каквито да било удръжки, замяна за нежелани ваучери или други неясни от самото начало условия! Ние покриваме дори лихвата, в случай че си купил Амбър на изплащане!

 • НИЕ ЩЕ СИ ГО ПРИБЕРЕМ

  Ако искаш да се разделиш с Amber, ние ще дойдем да си го вземем. Не те ангажираме с логистична организация, нито те задължаваме с куриерски услуги и заплащането им. Нашите куриери ще дойдат в удобен за теб час и ще вземат Amber обратно, без да плащаш нищо!

КУПИ AMBER И СПЕСТИ ДО 70%

Amber се продава единствено онлайн, произвежда се на първия работен ден след поръчката и се изпраща директно до твоя дом. Този процес спестява всички разходи за шоурум, междинна логистика, складиране и комисионни към трети лица, които оскъпяват матраците, продавани по стандартния модел. Така успяваме да ти предоставим Amber на 70% по-ниска цена от другите матраци в същия клас.

ВИЖ AMBER СЕГА!

AMBER Е НАПРАВЕН ЗА ТЕБ

Целият бизнес модел на Amber е направен с мисъл за теб. Доставяме ти го безплатно, имаш 100 нощи да го изпробваш в собствения си дом и можеш да го върнеш по всяко време, а ние ще ти върнем парите без въпроси. Така ти спестяваме надценката за шоурум, комисионните на продавачите, допълнителните логистични разходи и всички проблеми, свързани със стандартния модел, които оскъпяват матраците с над 70%.

ПЕРФЕКТНИЯТ МАТРАК ЗА ТЕБ

Една от тайните на Амбър е безценният материал, който се съдържа в него. Кехлибарът - органичен скъпоценен камък, който се добива от иглолистни дървета и е наричан още “дар от слънцето”.

 • AmberFoam в прошивката

  Патентована от нас, Amberfoam® пяната, обогатена с кехлибар, обгръща целия матрак и отнема напрежението от тялото, има успокояващ ефект и елиминира болките във врата, ставите и мускулите. Прекият допир на кехлибара до тялото осигурява по-спокоен, дълбок и зареждащ сън.

 • HR пяна със 7 зони на комфорт

  Знаеш ли, че телата ни имат 7 зони на тежест, които прилагат напрежение върху матрака? Затова проектирахме нашата HR пяната с точно 7 зони на комфорт. Така натоварването се разполага равномерно и тялото си почива ефективно.

 • Multi Pocket Spring система

  Над 500бр. за кв.м. индивидуално опаковани (в нетъкан текстил) пружинки ще поддържат тялото ти, докато спиш. Неразбрани от много хора, тези пружинки са задължителни за всеки висок клас матрак като гарантират вентилация, проветряване и прохладност на матрака. Скърцане? Гарантираме ти, че няма да чуваш нищо.

 • Мемори пяна с висока плътност

  Memory пяната реагира на топлината на тялото като заема анатомичните му извивки, създавайки чувството за сън върху облак.

МЕКОТАТА НА AMBER

Amber ти позволява да си избереш дали искаш да спиш на по-меката, прегръщаща му страна или на по-твърдата му и поддържаща такава, в зависимост от разбирането ти за комфорт, за максимално добър сън.


СТРАНА С МЕМОРИ ПЯНА

Висококачествен материал, който при натиск, заема формата на тялото, а когато не е подложена на натиск, възвръща своята форма. Следва анатомичните форми. Намалява въртенето по време на сън. Отнема напрежението, придава допълнителна мекота и комфорт.

СТРАНА С HR ПЯНА

Високоеластична пяна с масажиращ ефект и 7 зони на комфорт, съобразени с ергономията на човешкото тяло. Предоставя по-добра опора, поддръжка на тялото и разпределение на тежестта. След като легнете върху нея тя реагира на топлината на тялото и се адаптира спрямо него и натискът, който е подаден.

ХИБРИДНА ТЕХНОЛОГИЯ

Когато разработвахме Amber, искахме да създадем дишаща система за сън, която да съчетава най-добрите практики и материали. Затова използвахме няколко вида пяна: Memory и HR, както и система от индивидуално опаковани пружинки. Напълно безшумната пружинна система охлажда повърхността на матрака с 40% повече, отколкото обикновените матраци с пяна. Научно доказано е, че сънят в по-прохладна среда е много по-спокоен, релаксиращ и здравословен. Кехлибарът, който добавихме, отнема стреса и отпуска тялото, осигурявайки по-дълбок, спокоен и зареждащ сън.

 ПО-ДОБЪР СЪН С AMBER

Благодарение на системата за контрол на топлината с Амбър заспивате по-бързо и се будите по-малко нощем, гарантирайки ви спокоен, релаксиращ и здравословен сън.

ВИЖ AMBER СЕГА!

БЕЗКОМПРОМИСНО КАЧЕСТВО

Сертификатите за качество, които Amber притежава, гарантират за безкомпромисната му изработка, високия клас материали и грижа за твоето здраве, всичко съобразено със световните стандарти.

 • ОЕКО-ТЕX

  Сертификат за качество на текстила

 • LGA

  Тест за издръжливост и устойчивост

 • BSCI

  Сертификат клас А за човешки права

КЪДЕ ДА СЛОЖИТЕ AMBER

Амбър препоръчва използването на ламелна рамка.

ПРУЖИННА ОСНОВА

Изработена от дърво и е продължение на традициите в направата на луксозни легла.

ТВЪРДА ОСНОВА

Изработена от дърво и е продължение на традициите в направата на луксозни легла.

ЛАМЕЛНА РАМКА

Намалява точковото напрежение и увеличава чувството за максимален комфорт.

ОТКРИЙ ПРАВИЛНИЯ РАЗМЕР ЗА ТЕБ

Ако имаш нужда от помощ при определянето на правилния за теб размер, свържи се с нас.

 • 80 x 200
 • 82 x 190
 • 90 x 200
 • 100 x 200
 • 140 x 200
 • 160 x 200
 • 164 x 190
 • 180 x 200
 • ДРУГ ?

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Ако имаш нужда от помощ при определянето на правилния за теб размер, свържи се с нас.

Височината е 23см (+/-1см)
Амбър е подходящ за всяка възраст и може да бъде изработен във всякакъв размер, включително бебешки и детски
Амбър е двулицев матрак, т.е. позволява да се спи и от двете му страни. Създадохме го с две степени на твърдост - по-мека част, благодарение на мемори пяната с висока плътност и по-твърда, която се дължи на профилираната 7-зонална HR пянa
Амбър е подходящ за всеки човек от най-ранна възраст. Благодарение на ортопедичната си система за сън, матракът ни е подходящ и за хора, които се събуждат с болки в кръста, раменете или врата, както и за хора, страдащи от заболявания на опорно-двигателната система
Матраците с размер, различен от упоменатите в уебсайта се изработват в рамките на 2 до 3 седмици след предварително запитване. Потърсете ни на националния телефонен номер или чрез email. 100-те нощи пробен период се запазват и при тези размери

Имаш още въпроси ?

КЛИЕНТСКИ ОТЗИВИ ЗА AMBER

( 5 / 5 оценка )

ТОП МАТРАК AMBER

ВИЖ ПОВЕЧЕ

ВЪЗГЛАВНИЦА AMBER

ВИЖ ПОВЕЧЕ