КОЛИЧКА

КОЛИЧКАТА Е ПРАЗНА

ИЗПРОБВАЙ AMBER СЕГА!

Върнете стария си матрак за Рециклиране и вземете нов Amber с 10% отстъпка с промокод AmberRe10. Научете повече тук

Матрак AMBER LIGHT

Избери размер
80 x 200

429лв.
82 x 190

429лв.
90 x 200

499лв.
140 x 200

659лв.
144 x 190

659лв.
160 x 200

699лв.
164 x 190

699лв.
180 x 200

799лв.
10 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ
429лв.
23.83
лв/мес.

КУПИ
 • Amberfoam® с кехлибар
 • Анатомична форма
 • Антибактериален
 • Контрол на топлината

МАТРАК С КЕХЛИБАР

Чрез специална, патентована от нас иновативна технология, ние успяхме да интегрираме полускъпоценния камък в Amber, запазвайки неговите благотворни качества. Във всеки матрак се съдържа 100% чист Балтийски кехлибар на прах. Изключително ценният лечебен камък има доказан ефект върху спокойния сън и възстановяването на тялото, намаляването на стреса и отпускането на мускулите. Специалната изработка пренася лечебните свойства на кехлибара в спалнята ти. Производството е единствено по рода си в света и се случва само в България.

ЗДРАВИНА И УДОБСТВО НА ДОСТЪПНА ЦЕНА

Една от тайните на Амбър е безценният материал, който се съдържа в него. Кехлибарът - органичен скъпоценен камък, който се добива от иглолистни дървета и е наричан още “дар от слънцето”.

 • КАЛЪФ ОТ 100% ВАТА

  100% естествени материали за мека и нежна външност с нехлъзгаво покритие. За Amber Light избрахме текстил с анти слип ефект, който не позволява на чаршафите да се събират.

 • AMBERFOAM® МЕМОРИ ПЯНА С КЕХЛИБАР

  Висококачествена мемори пяна обогатена с кехлибар - патентованата от нас, Amberfoam®. Прекият допир на кехлибара до тялото осигурява по-спокоен, дълбок и зареждащ сън.

 • POCKET SPRING СИСТЕМА

  Индивидуално опакованите (в нетъкан текстил) пружинки ще поддържат тялото ти, докато спиш. Тези пружинки са задължителни за всеки висок клас матрак като гарантират вентилация, проветряване и прохладност на матрака. Гарантираме, че няма да има скърцане и спарване.

 • МЕМОРИ ПЯНА С ВИСОКА ПЛЪТНОСТ

  Мемори пяна с висока плътност, която безпогрешно реагира на топлината на тялото като заема анатомичните му извивки, създавайки чувството за сън върху облак.

ПЕРФЕКТНА ТВЪРДОСТ

Amber Light притежава 2 страни с мемори пяна - Висококачествен материал, който при натиск заема формата на тялото, а когато не е подложен на натиск възвръща своята форма. Следва анатомичните форми на тялото и намалява въртенето по време на сън. Отнема напрежението, придава допълнителна мекота и комфорт.

ХИБРИДНА ТЕХНОЛОГИЯ

Amber Light бе създаден с цел да предоставим същите условия на ползване и връщане с нашите 100 нощи пробен период на достъпна цена за всеки. Решихме, че всеки заслужава възможността да тества своя нов матрак в комфорта на собствената си спалня, независимо от цената. Така създадохме Amber Light. Отново избрахме хибридна структура, опростихме дизайна без да жертваме качеството.

Програма за Рециклиране

Рециклирането на стария матрак е важно за опазването на околната среда.

Amber ви дава възможност да допринесете за грижата към природата с нова Програма за Рециклиране!

 1. Заявете стария си матрак за рециклиране, независимо от марката, при поръчката на нов Amber, модел Light или Origin.
 2. Единственото, което трябва да направите е да го занесете до входната врата на сградата при получаването на новия.
 3. Ние ще го вземем и рециклираме, като ще се погрижим да бъде преработен възможно най-пълноценно, така че около 80% от вложените материали да се използват повторно в други индустрии.
 4. Спестете 10% от стойността на новия матрак като използвате промокод AmberRe10

БЕЗКОМПРОМИСНО КАЧЕСТВО

Сертификатите за качество, които Amber притежава, гарантират за безкомпромисната му изработка, високия клас материали и грижа за твоето здраве, всичко съобразено със световните стандарти.

 • ОЕКО-ТЕX

  Сертификат за качество на текстила

 • LGA

  Тест за издръжливост и устойчивост

 • BSCI

  Сертификат клас А за човешки права

КЪДЕ ДА СЛОЖИТЕ AMBER

Амбър препоръчва използването на ламелна рамка.

ПРУЖИННА ОСНОВА

Изработена от дърво и е продължение на традициите в направата на луксозни легла.

ТВЪРДА ОСНОВА

Изработена от дърво и е продължение на традициите в направата на луксозни легла.

ЛАМЕЛНА РАМКА

Намалява точковото напрежение и увеличава чувството за максимален комфорт.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Ако имаш нужда от помощ при определянето на правилния за теб размер, свържи се с нас.

Височината е 20см.
Amber Light е двулицев матрак, т.е. позволява да се спи и от двете му страни. Твърдостта му е над средната, което го прави подходящ за хора със всякакво тегло и с ортопедични проблеми.
Amber Light е подходящ за всеки човек от най-ранна възраст. Благодарение на анатомичната си структура, матракът ни е подходящ и за хора, които се събуждат с болки в кръста, раменете или врата.
Матраците с размер, различен от упоменатите в уебсайта се изработват в рамките на 2 до 3 седмици след предварително запитване. Потърсете ни на националния телефонен номер или чрез email. 100-те нощи пробен период се запазват и при тези размери

Имаш още въпроси ?

КЛИЕНТСКИ ОТЗИВИ ЗА AMBER

( 5 / 5 оценка )

ТОП МАТРАК AMBER

ВИЖ ПОВЕЧЕ

ВЪЗГЛАВНИЦА AMBER

ВИЖ ПОВЕЧЕ