КОЛИЧКА

КОЛИЧКАТА Е ПРАЗНА

ИЗПРОБВАЙ AMBER СЕГА!

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ AMBER?

Разбери с какво се отличаваме сред останалите и защо смятаме, че матрачната индустрия не работи.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО

100 НОЩИ ПРОБЕН ПЕРИОД

Тествай Амбър цели 100 нощи преди да решиш да го задържиш.

Вярваме, че реалният тест на матрака трябва да се случи в комфорта на собствения ти дом. Поспи, излежавай се, прави любов, танцувай върху него или скачай отгоре. Ние ти предоставяме 100 нощи, за да прецениш дали Amber е за теб. Ако не ти хареса, няма проблем, ние ще ти върнем пълната сума, която си заплатил за него.

МОЖЕШ ДА СПИШ СПОКОЙНО - AMBER ЩЕ ТИ ВЪЗСТАНОВИ 100% ОТ СУМАТА

Вярваме, че това да се наспиваш добре трябва да бъде приоритет за всеки. Истинският тест на матрак не се случва в магазина, а в твоя дом. Изпробвай Амбър 100 нощи и ако прецениш, че не е за теб, можеш да се откажеш от покупката си. Ще ти върнем 100% от сумата, която си заплатил. Поемаме и транспортните разходи по връщането.

ЗАЩО ДА КУПИШ МАТРАК ОНЛАЙН Е ПО-ЛЕСНО?

Вярваме, че традиционният начин за купуване на матрак не работи в полза на клиента. Обикаляне по магазини, стотици видове модели, напористи и груби продавачи, които вместо да ни помогнат, само ни объркват. Не на последно място са и огромните надценки, за да се поддържат тези магазини, които ги плащаме ние - купувачите. Няколко минути в шорума не биха били достатъчни, за да прецените дали матракът е удобен за вас. На пръв поглед може да ви се стори перфектен продукт, но в случай, че останете недоволни, няма кой да ви върне парите. Вярваме, че това е пълен абсурд и се опитваме да се борим срещу него. В Amber създадохме онлайн модел, който елиминира всичките ненужни звена като магазини, стотици модели, неучтиви продавачи и некоректни производители. Спестяваме ти време, пари, нерви и неприятни преживявания. Какво по-хубаво от това?

ВИЖ AMBER СЕГА!

AMBER Е НАПРАВЕН ЗА ТЕБ

Целият бизнес модел на Amber е направен с мисъл за теб. Доставяме ти го безплатно, имаш 100 нощи да го изпробваш в собствения си дом и можеш да го върнеш по всяко време, а ние ще ти върнем парите без въпроси. Така ти спестяваме надценката за шоурум, комисионните на продавачите, допълнителните логистични разходи и всички проблеми, свързани със стандартния модел, които оскъпяват матраците с над 70%.

ДОБРИЯТ СЪН ОЗНАЧАВА ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ ЗА ВАЖНИТЕ НЕЩА В ТВОЯ ЖИВОТ

Представи си, че денят се увеличи с два часа – за какво би ги използвал? Би тренирал, би започнал да учиш нов език, би отделил повече време на семейството си? Има толкова много неща, които очакват да бъдат свършени от теб. Вярваме, че именно добрият сън би ти дал повече време за всички важни неща в твоя живот.

РАЗМЕРИ И ЦЕНИ НА МАТРАЦИ AMBER

ВИЖ ПОВЕЧЕ